Cum stai cu DRAGOSTEA între 25 martie și 1 aprilie. Ce îți transmit astrele
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Helena Lopes)
Sursă foto: Pexels (Helena Lopes)
Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Sâmbătă, Mercur va avea un sextil cu Pluto, adică o zi bună pentru discuţiile acelea serioase în cuplu sau cu persoana de care îţi place. 

BERBEC

Sunteţi vedetele acestei perioade, mai ales că este şi sezonul vostru! Noi începuturi se anunţă peste tot, chiar şi pe plan amoros. Dacă te-ai hotărât cu privire la cineva, pune întrebarea! Propune o întâlnire, o relaţie, poate chiar o căsătorie! Cei singuri se pot lovi de nişte blocaje pe plan amoros luni. Pare cam greu să găseşti pe cineva nou, dar restul săptămânii are mai mult potenţial romantic şi chiar erotic.   

TAUR

Eşti ceva mai extrovertit weekendul acesta, aşa cei singuri pot să atragă persoane noi fără efort. Şi ar trebui să profite de aceste două zile de weekend întrucât restul săptămânii nu promite mare lucru. Posibil să mai ai parte de nişte drame din trecut (foşti). Este săptămâna în care chiar trebuie să te gândeşti dacă mai vrei să reaprinzi flacăra sau să o stingi de tot.   

GEMENI

Nativii singuri au undă verde la distracţie şi la legături cu oameni noi. Sezonul Berbecului vă încurajează. O mică menţiune: mulţi dintre oamenii noi pe care îi cunoşti s-ar putea să dorească doar o prietenie cu tine. Există riscul de amăgire, poate cineva nu îţi mai răspunde la apeluri, la mesaje. Dar nu-i nimic! Până la finalul săptămânii, vei primi un semn de la persoana potrivită!  

RAC 

Vei fi puţin testat săptămâna care vine. Cineva care vă face curte cu mesaje drăguţe s-ar putea să te facă să te simţi de parcă te-ai îndrăgostit, chiar dacă nu eşti genul care grăbeşte lucrurile, mai ales în dragoste. Nu încerca să sari peste etape, în special dacă nu te simţi pregătit. Ia-o uşor şi totul se va aşeza de la sine.    

LEU

Ai linişte pe plan amoros. Ce puţin până marţi, când Venus se întâlneşte cu Saturn. Nu e ceva grav, dar poate aduce nişte ciocniri cu partenerul. Grijă să nu transformaţi chestiunile mici în probleme mari. Un singur mesaj nepotrivit poate escalada situaţia rapid. Învaţă să fii răbdător şi să te calmezi când simţi că eşti pe cale să spui ceva regretabil. Găseşte un mod mai blând de a-ţi comunica nemulţumirile.  

Citește ccontinuarea articolului pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel