Cum se taie corect salata verde. Folosește cuțitul așa! - VIDEO
Sursa foto: captură video HomeChef (YouTube)
Cum se taie corect salata verde. Folosește cuțitul așa! Iată cum se procedează.
Spală salata, pune-o într-o sită și așteaptă să se scurgă apa. Apoi, pune-o pe un tocător și apas-o cu mâna să nu se miște.
Ia un cuțit bine ascuțit cu lamă lată și taie transversal fâșii înguste de circa un deget lățime pentru salata de legume și mai înguste pentru shaorma sau alte preparate, potrivit retetedecasa.ri.
Pune fâșiile de salată verde într-un bol și prepară o salată de legume crude după dorință.
Vezi și: Clătite de post. Rețeta rapidă și delicioasă pe care o vei repeta
Cum se taie pieptul de pui pentru șnițele sau grătar - VIDEO
Iată cum trebuie să procedezi:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
cum tai salata
cutit salata verde
taiat corect salata verde
video
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă