Cum se simte Cristiano Ronaldo după ce s-a infectat cu Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cristiano Ronaldo, testat pozitiv pentru noul coronavirus, 'se simte bine', a asigurat selecţionerul naţionalei de fotbal a Portugaliei, Fernando Santos, citat de AFP. 

'Respectăm toate măsurile de securitate... şi totuşi s-a întâmplat', a afirmat, surprins, Fernando Santos, într-o conferinţă de presă. Puţin mai devreme, Federaţia portugheză de fotbal anunţase că atacantul Cristiano Ronaldo ha fost testat pozitiv pentru Covid-19 şi nu va juca împotriva Suediei', miercuri, în Liga Naţiunilor.

'Cristiano a fost izolat de restul grupului şi va rămâne izolat. Este în camera lui. Spune că vrea să joace. Ne vorbeşte de pe balcon. Este complet asimptomatic. Se simte bine, fără niciun simptom. Nici măcar nu ştie ce i s-a întâmplat', a spus selecţionerul. De la sosirea echipei, 'facem teste în fiecare zi', a explicat Santos.

De o săptămână, jucătorii şi staff-ul tehnic 'trăiesc într-o bulă', a adăugat tehnicianul. El a precizat că Ronaldo a repetat testul marţi dimineaţă pentru a confirma un prim rezultat. Potrivit EFE, Cristiano Ronaldo a fost transportat miercuri cu avionul la Torino, oraşul formaţiei sale de club, Juventus.

Cristiano Ronaldo este al treilea jucător al selecţionatei Portugaliei care s-a infectat cu Covid-19 în perioada de două săptămâni rezervată meciurilor echipelor naţionale, după fundaşul Jose Fonte (Lille) şi portarul Anthony Lopes (Lyon). Ceilalţi jucători ai echipei, testaţi marţi dimineaţă, 'sunt toţi negativi', a precizat Fernando Santos, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel