"Cum se poate întâmpla o tragedie?". Parapet de protecție, mâncat de rugină, pe un pod din Buftea (VIDEO)
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 19 sep 2023, 16:36
WhatsApp
Sursa foto: captură video Bogdan Tobă
Sursa foto: captură video Bogdan Tobă
Parapetul de protecție de pe podul care trece peste calea ferată din Buftea, pe DN1A, este mâncat de rugină.

"Cum se poate întâmpla o tragedie? Uite, dacă se întâmplă un accident pe podul ăsta de pe DN1A şi parapetul de protecție, care ar trebuie să protejeze, este pur şi simplu mâncat de rugină... Tot parapetul de peste calea ferată, podul de peste calea ferată este terminat. Cel mai mic accident cu o maşină, să zicem cu o familie, care loveşte acest parapet şi la revedere.

Tragedie s-a întâmplat la Străulești, acum câteva zile, unde o mașină condusă de doi copii s-a oprit în parapetul de peste Lacul Străulești. Noroc cu parapetul că era nou.

Bună ziua, CNAIR şi Primăria Buftea care poate să sesizeze mai uşor decât o face unul pe Tik Tok. CNAIR a fost acum doi ani şi a montat iluminat public pe acest pod, a ignorat acest parapet. La cel mai mic accident... un autobuz plin cu călători poate să cadă peste tren... Ferească Dumnezeu!", a scris Bogdan Tobă, consilier local independent,  pe Facebook.

În cazul Străulești, este vorba despre un copil care a furat mașina unui adult din familie și a fugit împreună cu un prieten de 12 ani. Probabil, din cauza vitezei excesive, băiatul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă pe bulevardul Bucureștii Noi, a intrat pe trotuar, a lovit un stâlp de electricitate, s-a rotit și a rupt apoi și gardul dinspre Lacul Străulești. Mașina a rămas suspendată deasupra lacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?