![](https://media.dcnews.ro/image/202002/w670/icre-crude-proaspete_21372900.jpg)
Icrele proaspete, curățate bine, se lasă la scurs într-o sită, câteva ore și, apoi, se amestecă ușor cu sare - 10% din cantitatea de icre. Se pun într-un borcan, astfel încât acesta să se umple complet, iar deasupra se toarnă un deget de ulei.
Pregătite în acest mod, icrele se pot păstra la frigider câteva săptămâni, scrie libertateapentrufemei.ro. În acest timp, culoarea lor se deschide. Pot fi păstrate la rece timp de o lună sau chiar două luni. De câte ori iei icre din borcan, restul trebuie bine îndesat cu lingura, să nu intre aer, și acoperit din nou cu ulei.
Vezi și: Care este diferența dintre zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut
Colțunași cu carne. Rețeta rusească delicioasă. Nu te poți opri din mâncat!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Știrea zilei e despre Carmen Brumă. Nimeni din presă n-a scris despre asta!
- Noi informații despre problemele navei spațiale Starliner. Ce au descoperit inginerii
- Diferența dintre Ambulanță și SMURD. Când și unde intervine fiecare. Raed Arafat, explicații din sistem/ VIDEO
- BANCUL ZILEI: Între vecini, la Vaslui
- Motivul crimei de la Brăila. Ipotezele luate în calcul de anchetatori
- Ciolacu, replică pentru Geoană: E de noaptea minții! / video
- Victorie de etapă pentru investitorul Alin Bucur. Plaja Caelia a primit „undă verde“ de la Tribunalul Constanța
- „Cazul Lasconi” se repetă în familia lui Elon Musk. Miliardarul se laudă că a dezmoștenit-o pe fiica lui trans și a declarat-o moartă. Aceasta a ripostat în presă
- Reacția unui profesor după ce un coleg a venit în fustă: Să încercăm să înțelegem de ce e supărată lumea pentru cum se îmbracă Nae la facultate
- Continuă coaliția PSD - PNL după alegeri? Alina Gorghiu: Sper să nu se supere nimeni că îndrăznesc să am această opinie / video