Data publicării:
Cum se păstrează corect ceapa. Așa nu se va mai strica
Știai că ceapa trebuie păstrată într-un anumit mod pentru a nu se strica? Iată ce ai de făcut.
Ceapa se păstrează la loc uscat, pe funii. Se controlează din când în când în timpul iernii. Când ceapa a îngheţat, se lasă să se dezgheţe pe loc, fără a se schimba locul sau atmosferă pentru că se înmoaie şi se strică.
Pâinea se reîmprospătează dacă o înfăşurăm într-un tifon sau şervet umed şi o ţinem 10-15 minute la cuptor.
Ardeii copţi nu se curăţă sub apă pentru că îşi pierd din vitamine şi din valoarea nutritivă. Se pun într-un vas acoperit, până se răcesc.
Vezi și: Castraveți în oțet "ca la Lipova". Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească
Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial
*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News