Data publicării:

Cum se menține în formă Tudor Gheorghe la 78 de ani. "Nu mi-e rușine să recunosc că beau și câte o țuică"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Tudor Gheorghe, Facebook
foto: Tudor Gheorghe, Facebook
Tudor Gheorghe și-a dezvăluit recent ritualul din fiecare dimineață care îl ajută să aibă energie toată ziua.

În ciuda vârstei sale înaintate, Tudor Gheorghe a mărturisit că secretul său constă într-un ritual matinal pe care nu-l neglijează niciodată. Acesta a ținut să specifice că tot ce face dimineață îi dictează tonusul pentru întreaga zi. Dacă începe ziua energic, spune el, va avea o dispozitiție bună până la sfârșitul programului. Muzicianul a mai recunoscut că fără aceste obiceiuri matinale pe care le respectă cu sfințenie nu ar rezista pe scenă. Pe lângă un mic dejun consistent, Tudor Gheorghe face și gimnastică.

„Nu se poate altfel (n.r. să nu facă gimnastică în fiecare dimineață). Nu aș rezista să stau pe scenă aproape două ceasuri fără probleme. Nu (n.r. nu are probleme cu genunchii). Câtă vreme te întreții, nu ai de ce. Am un regim alimentar care nu ține cont de nimic. Când îmi e foame, mănânc orice. Acum sunt, e adevărat, în post. Postul de Crăciun și pe cel de Paște le respect. Nu îmi e rușine să recunosc că beau și câte o țuică (…) Trăiesc normal”, a mărturisit Tudor Gheorghe la Xtra Night Show, potrivit Spy News.

Artistul mai povestea în urmă cu câțiva ani că și băile cu nămol de la Techirghiol îi ajută foarte mult. Deși preferă să fie discret cu aparițiile sale în public mai ales atunci când este în vacanță sau în timpul liber, nu ratează aproape nicio ocazie să meargă la băi termale în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel