Cum se înțelege Kitty Cepraga cu fostul soț, după divorț. "Pentru mine e cea mai mare bucurie"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Kristina Cepraga
Sursa foto: Facebook Kristina Cepraga
 Kristina Cepraga a vorbit despre relația cu fostul ei soț și tatăl fiicei sale, după divorț.

După 15 ani de căsnicie, Kristian Cepraga a divorțat, în 2021, de James, soțul ei englez, alături de care are o fetiță. "Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele", spunea artista, la PRO TV.

"Suntem în relații foarte bune, pentru că suntem amândoi îndrăgostiți de fetița asta minunată și el o iubește foarte mult, este foarte prezent în viața ei și atunci nu am cum să nu am o relație bună cu el. Ar fi absurd și aberant. Suntem oameni maturi și oameni educați așa că pentru mine cel mai important e ca fetița să nu fie neglijată și, în contextul în care ea este prezentă în viața lui și el vrea să facă parte din viața ei, pentru mine e cea mai mare bucurie”, a mărturisit actrița pentru click.ro.

"Nu m-am născut la mănăstire!"

Kristina Cepragra a vorbit și despre planurile de viitor. Ea nu exclude să se îndrăgostească din nou.

"Normal! Nu m-am născut la mănăstire! Evident! La un moment dat, îmi doresc acest lucru. Nu a fost o prioritate pentru că un divorț este un hop în viața cuiv,a dar încerc să las timpul să decidă pentru mine. Bănuiesc că, la un moment dat, o să apară și o persoană cu care pot să continui și pe drumul acesta personal! Sunt focusată pe copil, pe carieră și partea asta personală pe care am neglijat-o. Oarecum a venit firesc, îți pui priorități în viață. Pentru mine nu a fost o prioritate, aceasta de a-mi reface viața!”, ne-a mai dezvăluit Kitty Cepraga.

Anul trecut, a mai trecut printr-o cumpănă în viața ei, după ce tatăl ei, jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, a murit.

Vezi și:  "Lasă, nu face o scenă, că va fi haos în familie". Oana Matache, șocată de un membru al familiei sale: M-a apucat de fund și mi-a zis "Ce c*r ai!". Nu am putut să am nicio reacție

Alexandra Velniciuc se felicită că nu a făcut copii: Nu e o perioadă în care să îmi pară rău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel