Alege bine fasolea și las-o la înmuiat câteva ore, de preferinţă din seara de dinaintea zilei în care plănuieşti să o găteşti. Când te pregăteşti să pui fasolea la fiert, schimba apa în care a stat peste noapte.
Schimbă apa în care fierbi fasolea de cel puţin 3 ori. De fiecare dată, trebuie să aibă aceeaşi temperatură. În caz contrar, fierberea stagnează, iar boabele rămân nefierte, potrivit retetepractice.ro.
Dacă faci mâncare de fasole şi urmează să adaugi bulion sau roşii, nu le adăugă decât la final, căci roşiile şi derivatele din roşii opresc fierberea.
Vezi și: Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!
De ce să pui un vas cu zahăr ars, fierbinte, în frigider. Trucul care te ajută enorm!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!