Data actualizării:
Data publicării:

FOTO: Așa își petreceau vara Vlad Pascu și anturajul său. Filmați cum beau detergent la chiuvetă și umileau oameni pe stradă

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți, conducând drogat, a fost filmat de prietenul său în mai multe ipostaze ciudate.

Filmări puse public pe rețelele de socializare arată stilul de viață pe care îl aveau Vlad Pascu și un prieten al său care se recomandă drept „văr” înainte ca tânărul de 19 ani să ia viața a doi studenți sâmbătă dimineața, în timp ce conducea sub influența drogurilor.

CITEȘTE ȘI: Chirieac amintește de scandalul drogurilor în licee, după cazul Vlad Pascu

Pentru că nu căutăm să îi promovăm pe acești tineri, ci doar să arătăm felul lor de a fi, nu o să încorporăm și nu o să facem trimiteri către conturile lor.

„Vărul” lui Pascu s-a lăudat pe rețelele de socializare că mașina decapotabilă Mercedes, pe care tânărul de 19 ani o conducea când a avut loc tragedia, mai fusese implicată într-un accident. „Ai bușit cu tovarășul tău criminal aceeași mașină implicată în accidentul de la 2 mai (în alte circumstanțe)”, se arată într-un videoclip postat.

Pozele vs. realitatea în cazul Vlad Pascu. Avocata sa: „Părinții lui sunt oameni simpli. Nu era consumator de droguri” / GALERIE FOTO

7. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-probe-1_22531900.jpg)

Într-un alt clip se vede cum autorul postărilor aruncă cu un telefon după o persoană pe stradă

6. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-accident---probe-var-pe-tiktok---2_81744100.jpg)

Un alt material video șocant arată cum tânărul care filmează spune: „Ia uite, sună la mine la interfon c***ții ăia. Nu-s acasă, viețile mele”. Acesta se referea la un echipaj de poliție, deși nu este clar despre ce este vorba. Clipul este datat acum o zi.

5. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-accident---probe-var-pe-tiktok---3_15498100.jpg)

Tinerii beau și detergent de vase ca să se dea mari pe internet. Iată imaginile:

1. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-accident---probe-var-pe-tiktok---4_49304200.jpg)

Iată-l pe "băutorul de detergent" cum face pe cățelul în lesă. La un moment dat, se întoarce pentru a fi mângâiat pe burtă.

4. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-accident---probe-var-pe-tiktok---5_80389700.jpg)

În alt clip, se laudă cum sunt „la o bârfă” în mașina poliției. Ulterior, autorul clipului coboară și merge pe lângă un polițist.

3. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-accident---probe-var-pe-tiktok---6-jpg_03012800.jpg)

În final, vă prezentăm cum cel care postează aruncă pe jos mucul de țigară și spune ironic „Adevărat că e plin de gunoaie orașul ăsta”.

2. -imagine fara descriere- (vlad-pascu-accident---probe-var-pe-tiktok---7_24109400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel