Urmărește emisiunea live
Cum să te ferești de deochi. Lidia Fecioru, truc: Tot ce transmite omul se întoarce spre el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru
Cum să te ferești de deochi. Lidia Fecioru a explicat în emisiune "Adevăruri ascunse", de la Antena 3, cum ne dăm seama când un loc sau o persoană emană energii negative și cum ne protejăm de deochi.

Cum să te ferești de deochi. "Noi simțim omul rău. El deoache. Că deoache de invidios ce e, de rău ce e. Se spune că deoache cei care au fost întorși de la sân de mamă. Acum mulți ani de zile la mine venea o pacientă și eu știam că deoache, mi-a și zis. A intrat și mi-a zis "vai ce frumoasă sunteți astăzi".

Cum să te ferești de deochi. Eu mă îmbrac într-o haină de oglindă, cu oglinda în interior. Practic tot ce transmite omul se întoarce spre el. Noi, mental, ne putem proteja foarte bine. În momentul când ea a transmis această energie către mine, eu nu am avut nicio reacție, s-a întors spre ea și s-a autodeocheat", a  spus Lidia Fecioru.

"Cel mai puternic absorbant de energie negativă"

Cum să te ferești de deochi. "Puneți un bol cu sare undeva lângă voi. Sau luați-vă un cactus, puneți-l pe birou. Dar cel mai puternic absorbant de energie negativă e turmalina neagră. E o piatră foarte puternică care distruge energiile negative. Dar să știți că e foarte scumpă", a spus Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel