Cum să te distrezi mai mult fără să cheltuiești mai mulți bani
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Nu este recomandat să muncești continuu, neglijând necesitatea de a te recrea. În momentele de relaxare te conectezi cu familia și cu prietenii, alungi stresul și îți aduci mintea într-o stare în care poți realiza lucruri mărețe.

Partea bună este că nici nu îți trebuie bani mulți ca să te simți bine, indiferent de zonele tale de interes. De exemplu, unul dintre cele mai răspândite hobby-uri este reprezentat de vizionarea de filme și seriale. Cel mai convenabil este să te uiți la televizor, dar ce apare pe ecran este dictat de programul televiziunilor. Alternativa este să te abonezi la o platformă de streaming.

Îți recomandăm să nu te arunci cu capul înainte și să îți faci abonament pe un an la tot ce există pe piață. Ia aceste platforme pe rând, profită de gratuități sau de reduceri pentru clienții noi și vezi care are conținutul ce ți se potrivește cel mai bine. Alege-o numai pe aceea, ca să te destinzi cu costul minim.

Activități gratuite în aer liber

În cazul în care te relaxezi mai bine atunci când ieși din casă, există o mulțime de activități distractive pe care le poți lua în considerare. Bibliotecile, cafenelele, muzeele sau teatrele desfășoară tot felul de- promoții de care poți profita, pe lângă evenimente deschise publicului larg. O lansare de carte, chiar și a unui scriitor sau poet de care nu ai auzit, te poate inspira.

O altă variantă este să te plimbi prin parcuri sau prin zone din oraș nu ai mai fost de mult timp, ca să vezi ce schimbări surprinzătoare s-au produs. Nu te costă nimic să stai pe o bancă pe malul unui lac și să urmărești rațele, pescărușii și broaștele țestoase. În schimb, beneficiile pentru psihic sunt extraordinare.

Online-ul, izvor nesecat de divertisment

Dar să ne întoarcem un interior, unde sunt cele mai multe variante de activități gratuite, prin intermediul internetului. Dacă stai acasă, nu dai bani nici pe carburant, nici pe biletul de metrou sau de transport de suprafață. Din câteva click-uri de mouse sau atingeri ale ecranului telefonului intri pe internet și ți se deschide o întreagă lume a divertismentului.

Nu găsești doar în cazinou păcănele, ci și pe site-uri unde le poți juca gratuit, în variantă demo. În cazul în care vrei să simți adrenalina mizelor pe bani reali, poți profita de ofertele promoționale fără depunere, prin care sunt acordate rotiri gratuite la cele mai populare sloturi. Dacă ești gamer, știi bine că nu există niciun titlu pe care să nu îl poți juca în rețea, fără bani. Intri în joc, te loghezi pe un server și ai parteneri de joacă din toată lumea.

În pandemie, artiștii susțineau recitaluri pe care le transmiteau pe canalele lor de YouTube, Facebook sau Instagram. Unii dintre ei au păstrat acest obicei, pentru fanii care sunt la mii de kilometri depărtare și care nu pot ajunge în locurile unde aceștia au spectacole „fizice”. Prețurile biletelor la aceste concerte virtuale sunt modice.

O altă variantă de activitate online este organizarea unei întâlniri cu prietenii pe Zoom sau pe alte platformă similară. Puteți povesti ce ați făcut în ultimul timp, mai râdeți sau chiar jucați jocuri care nu necesită prezența în aceeași încăpere. Dacă nu ai chef de socializare, există cursuri online pentru a învăța să gătești, să înveți o nouă limbă, să cânți la instrumente, să înveți limbaje de programare etc. Găsești astfel de cursuri gratuite.

În societatea modernă digitalizată, distracția te costă doar un abonament de internet, care nu mai este nici pe departe un lux. Vrei să vizitezi Muzeul Vatican? Trebuie să intri doar pe un link și vezi panoramic ce vede orice vizitator la fața locului, la o rezoluție remarcabilă. Pe măsură ce costul vieții de zi cu zi crește, divertismentul rămâne accesibil, dacă știi ce și unde să cauți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel