Cum să îți organizezi frigiderul pentru cât mai multă eficiență în timpul verii
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ *mesaj exagerat / Freepik
Foto cu rol ilustrativ *mesaj exagerat / Freepik
Athena Calderone a fost supranumită „Martha Stewart modernă” și din motive întemeiate.   

Ea este autoare, designer de interior, povestitoare culinară și o expertă în divertisment care a adunat o comunitate de 11 milioane de oameni prin intermediul rețelelor sociale și al popularului ei blog de lifestyle, EyeSwoon.

Aceasta a evidențiat recent mai multe sfaturi inteligente pentru curățarea frigiderului și a mărturisit că în spatele ușilor frigiderului se ascunde mult haos creativ. „Din moment ce organizarea nu este punctul meu forte, mă bazez pe sisteme de stocare sofisticate pentru a ține totul sub control”, ne-a spus ea.

Aducerea a unui strop de magie în sarcinile banale, precum curățarea casei, este o filozofie după care trăiește Calderone: „Când vine vorba de dilema referitoare la cum să-ți organizezi frigiderul, vrem să o facem totul corect și cu stil”, a spus ea. 

 

Iată cum să curățați mizeria, dezordinea și să vă mențineți frigiderul organizat

Începeți cu un frigider complet gol. Deși este ușor să ascunzi dezordinea în spatele ușilor frigiderului, Calderone a subliniat că „frigiderul este folosit în fiecare zi, de mai multe ori (mai ales dacă ai copii!)”. Începeți prin a șterge totul din frigider pentru a crea „o pânză albă” înainte de a pune la punct un sistem organizațional mai eficient. Dar, nu uitați să ștergeți totul mai întâi.

Curățare profundă cu produse non-toxice. „Odată ce totul este curățat, este timpul pentru acea curățare profundă”, a explicat ea. Ștergeți interiorul și exteriorul frigiderului și, dacă intrați cu adevărat în adâncime, nu uitați să curățați și dedesubtul acestuia.

Creați zone de frigider care se potrivesc utilizării dvs. de zi cu zi. „Cheia pentru reducerea deșeurilor este depozitarea [alimentelor] în zonele adecvate ale frigiderului”, a spus Calderone. Ea încurajează secțiunile din frigider care sunt personale pentru utilizarea de zi cu zi.Dacă aveți copii, de exemplu, ați putea dori să creați o întreagă secțiune dedicată gustărilor lor. Pentru o organizare ușoară, de zi cu zi, Calderone se bazează pe următoarele zone din frigider:

  • Raft de sus: lactate, iaurt, smântână, alimente ambalate.
  • Raft din mijloc: carne gătită, resturi, alimente ambalate.
  • Raft de jos: carne crudă, pasăre, pește, ouă.
  • Sertare de jos: produse proaspete (salata, fructe, legume, ierburi).

Alegeți depozitarea sofisticată și funcțională. „De ce nevoile de zi cu zi precum depozitarea nu pot fi și ele elegante?” ea a spus. „Când ceva arată frumos după ce ai depus efort, vrei să rămână așa pentru cât mai mult timp!” Alege casolete și borcane de depozitare creative și construite pe gustul tău!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel