Cum să găteşti carnea de vită. Reţeta simplă pe care trebuie să o cunoşti
Friptura de vită este delicioasă şi foarte sănătoasă. Vă prezentăm o reţetă foarte simplă cu care nu vei da greş niciodată.
Ingrediente
Carne de vită
Sare - după gust
Piper- după gust
½ linguriță
Citeşte şi Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase
Mod de preparare
Pasul 1. Ungem grătarul cu puţin ulei de măsline şi îl lăsăm să se încingă.
Pasul 2. Condimentăm carnea cu sare şi piper.
Pasul 3. După ce s-a încins grătarul, se pune carnea şi se găteşte câte 6 minute pe fiecare parte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Culmea prostiei în hipermarketuri. O decizie bizară pe care marii retaileri o iau și care stârnește furia românilor
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Horoscop 6 mai: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse, în a doua zi de Paști, pentru o zodie. Îți fac rău!
- Nu s-a mai întâmplat de 23 de ani în SUA. Adrian Mitroi: Inflația este lipicioasă, iar dolarul este prea tare
- Acuzații în presa austriacă: Dronele militare rusești folosesc AI dezvoltat cu Kaspersky
- De ce scăpăm greu de burtă. Carmen Burmă: Poți să faci un milion de abdomene, nu se va vedea
- De ce nu ni se arată cum se fac crenvurștii. Bulai: Am văzut cu ochii mei ce se întâmplă la o fermă de curcani / video