Data publicării:
Cum să găteşti carnea de vită. Reţeta simplă pe care trebuie să o cunoşti
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Friptura de vită este delicioasă şi foarte sănătoasă. Vă prezentăm o reţetă foarte simplă cu care nu vei da greş niciodată.
Ingrediente
Carne de vită
Sare - după gust
Piper- după gust
½ linguriță
Citeşte şi Reţetă cornuleţe de post. Secretul ca să-ţi iasă fragede şi delicioase
Mod de preparare
Pasul 1. Ungem grătarul cu puţin ulei de măsline şi îl lăsăm să se încingă.
Pasul 2. Condimentăm carnea cu sare şi piper.
Pasul 3. După ce s-a încins grătarul, se pune carnea şi se găteşte câte 6 minute pe fiecare parte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News