Cum să faci răcitură de porc. Cea mai bună reţetă
Răcitura de porc este nelipsită de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe care orice gospodină o poate face.
Ingrediente
Carne cu şorici de pe picioarele porcului
Usturoi
Piper boabe
Foi de dafin
Mod de preparare
Se alege carnea cu șorici de pe picioarele porcului, se spală bine şi se pune la fiert. Atenţie la cantitatea de apă. Aceasta trebuie să fie suficientă încă de la început, deoarece în timpul fierberii nu mai avem voie sa completam cu altă cantitate de apa. Se spumuieşte, apoi se pun contimente: piper boabe, dafin. Se fierb până când cade carnea după oase.
Se lasă să se răcească, se aleg oasele şi se strecoară. Zeama se mai lasă să se răcească, apoi adăugăm în ea usturoi pisat după care se vântură. Se pune carnea în diferite boluri, apoi se pune zeama peste ea. Se dă la rece pentru a se închega.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- SRI face angajări. Posturile pentru care puteți aplica. Vă puteți înscrie în cursă până la finalul lunii mai
- Micii pe care îi mâncăm nu mai au nicio legătură cu micii adevărați. Ingredientul care lipsește cu desăvârșire. Medicul Alin Popescu: Aș da o lege să se schimbe compoziția
- Cea mai mare inutilitate din București. Primarul de sector care credea că va da lovitura și turiștii vor lua cu asalt construcția
- Numerologul Romeo Popescu, previziunile pentru luna mai, în funcție de cifra destinului: Cine are idei geniale și face rost de bani
- BANCUL ZILEI: Ardeleanul și avocatul...
- Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
- Vacanța ieftină în Istanbul nu mai există! ”Prețurile de acum încolo vor fi exagerate”. Ce notă de plată a primit o familie de români cu un copil mic după masa de prânz
- Bătrânica din Germania e istorie: Acum, toți samsarii merg la grădiniță! Nouă tactică pe piața auto second hand
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Când au românii următoarea minivacanță. Este peste câteva săptămâni!