Cum să faci cel mai bun peşte la cuptor. Reţeta pe care o vei adora
Peşte la cuptor este foarte sănătos şi gustos. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe care cei dragi o vor adora.
Ingrediente
Un somon
1 ceapă mare
Usturoi
O cană cu vin alb
3 roşii
Sare
Cimbru
Piper
Un ardei gras mare
250 de grame de unt
Mod de preparare
Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi le tocaţi mărunt. Într-o tavă, adăugaţi untul topit, după care puneţi somonul. Îl condimentaţi cu sare şi piper. Lângă peşte, adăugaţi şi legumele tocate. Le condimentaţi şi pe ele, adăugaţi usturoiu, o cană cu vin, după care introduceţi tava în cuptor timp de 30 de minute, la o temperatură de 180 de grade.
Foarte important: cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă