Data publicării:
Cum să faci cea mai bună spumă de lapte, fără espressor. Trucurile pe care trebuie să le ştii
Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume. Spuma de lapte este secretul unei cafele delicioase. Iată câteva sfaturi pentru a face cea mai delicioasă spumă de lapte.
Ingrediente
1/2 ceasca de lapte (rece, putin mai mult decat vrei sa adaugi la bautura ta).
Dacă nu aveți o mașină de espresso sau a dvs. nu are o baghetă de aburi, puteți spuma lapte pe stove. Pentru a face acest lucru, turnați laptele într-o cratiță mică, lăsaţi la foc mic și amestecați rapid și în mod constant până când se face spuma de lapte. Aveți grijă să nu ardeți sau să ardeți laptele.
Sfaturi utile
Dacă pe suprafața laptelui spumat rămân câteva bule mari, atingeți ferm ancora pe o blat sau pe o suprafață similară, apoi răsuciți laptele în jurul ulciorului. Acest truc îndepărtează, în general, bulele mai mari.
Cu cât aștepți mai mult să turnați laptele, cu atât textura laptelui începe să se descompună. Părăsirea laptelui în ulcior vă asigură că vărsați numai spumă și lapte ne-texturizat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News