Data publicării:
Cum să faci cea mai bună friptură de porc la cuptor. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun
Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
Friptură
Friptura de porc la cuptor nu poate să lipseasă de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte uşor de preparat.
Ingrediente
Ceafă de porc, muşchi sau pulpă
Cârnaţi
Sare
Piper
Cimbru
O lingură de ulei
Un pahar de vin alb
Citeşte şi Cum să faci maioneza perfectă pentru salata de boeuf. Reţeta cu care nu dai greş
Mod de preparare
Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, aşezăm carnea şi cârnaţii. Adăugăm un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.
Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.
Poftă bună!
Citeşte şi Cum să aranjezi masa de Crăciun. Cele mai bune idei
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
friptura de porc la cuptor
reteta craciun
reteta friptura la cuptor