Data publicării:
Cum să dezgheţi mai repede carnea şi peştele. Cele mai bune trucuri
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor ajuta să dezgheţaţi mai repede carnea şi peştele.
Trucuri pentru dezgheţarea rapidă a cărnii
Când doriți să dezghețați carnea, luați rapid un bol și umpleți-l cu apă caldă și zece picături de oțet. Apoi, așezați carnea într-o pungă bine închisă sau etanșă.
De asemenea, puteţi folosi şi cuptorul cu microunde. În doar câteva minute carnea voastră va fi gata pentru gătit.
Trucuri pentru dezgheţarea peştelui
Pentru ca peștele să se dezghețe bine, scufundați-l într-un bol cu lapte. Introduceţi bolul pe raftul de sus al frigiderului. Un alt truc ce ajută la dezgheţarea rapidă a peştelui, fără ca acesta să-şi piardă din nutrienţi, este să-l înfăşurăm în şerveţele înmuiate în apă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News