Cum să anulezi rapid un mesaj Gmail pe care tocmai l-ai trimis
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Există zile în care, din cauza numeroaselor responsabilități, te simți foarte obosit și cu greu te mai poți concentra la sarcinile tale. În astfel de momente, expedierea unui mesaj Gmail necompletat sau cu greșeli te poate pune în alertă, mai ales dacă este destinat unei instituții importante. Ce este de făcut, în acest caz? Primele secunde sunt esențiale. 

Pentru aceste situații, Gmail are în vedere opțiunea de a anula expedierea unui mesaj imediat după ce i-ai dat trimitere. Cu cât acționezi mai repede, cu atât salvezi situația. 

Și cum anulezi trimiterea unui e-mail (compromis sau nu) în Gmail? Ușor: atât versiunea desktop, cât și aplicațiile pentru iOS și Android au în partea de jos a ecranului opțiunea „Anulare”, care apare timp de câteva secunde. Dacă dai click, vei reveni la mesajul compromis. Astfel, vei putea completa ceea ce lipsește sau, după caz, îl vei putea șterge. 

Dacă folosești Gmail pe computer, în momentul în care expediezi mesajul, îți apare un chenar cu trei opțiuni: "Mesajul a fost trimis  - Anulează - Afișează mesaj". Apasă repede cu mouse-ul pe opțiunea Anulează și gata, mesajul tău nu se va mai expedia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel