Data actualizării:
Data publicării:

Cum s-a infectat cu coronavirus Aurelia Țaga. Victor Ponta nu a purtat mereu mască, în contact cu aceasta

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Aurelia Țaga, medic și candidat la Președinția Consiliului Județean Bacău, a explicat cum s-a infectat cu COVID-19. A recunoscut că nu s-a purtat mască atunci când ea și Victor Ponta s-au întâlnit în cadrul unei ședințe.

Aurelia Țaga a spus că s-a testat după ce a aflat că una dintre colegele sale de la spital este pozitivă cu COVID-19.

"Singura persoană cu care am venit în contact neprotejată este soțul meu. Am luat de la colega mea care timp de o săptămână a avut semne. Abia ieri a fost testată și depistată pozitiv. În această perioadă, eu am stat în aceeași cameră de gardă, pentru că pe secții ne protejăm, la consultații ne echipăm, în schimb în camera de gardă avem și noi un timp de respiro și su stăm cu mască.", a declarat Aurelia Țaga la RealitateaPlus.

Aurelia Țaga a recunoscut că nu a purtat mereu mască atunci când a avut o întâlnire cu Victor Ponta. În timp ce au făcut mai multe poze, cei doi au stat foarte apropiați unul de altul

"În afară de două momente, când s-a făcut poza și când am spus două cuvinte de bine-venit în Bacău domnului Ponta. În rest, am avut două măști. O să vedeți că nici într-un caz nu am depășit 15 minute.", a adăugat Aurelia Țaga la RealitateaPlus.

Victor Ponta a precizat ieri că respectă toate regulile de siguranță atunci când face campanie și că inclusiv momentul fotografiilor este organizat de staff în condiții de siguranță.

"Deşi am respectat toate regulile de protecţie, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în Bucureşti voi face din nou testul COVID-19 / până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie/ multă sănătate şi mult succes candidaţilor Pro România!", a scris Victor Ponta, vineri seara, pe pagina sa de socializare.

VEZI ȘI: Ponta, OBLIGAT să intre în carantină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel