Data actualizării:
Data publicării:
Data publicării:
Cum prăjești un ou ochi perfect - Metoda inedită. Mic dejun delicios!
Vrei să servești un mic dejun delicios? Iată cum să prăjești un ou ochi perfect. Vei începe ziua cu dreptul.
Topeşte un cub de unt într-o tigaie teflonată şi lasă untul să se încingă puţin. Sparge oul în centrul untului topit şi lasă-l 10-20 secunde, ca albuşul să devină din transparent, alb, potrivit retetepractice.ro.
Toarnă o lingură de apă în cratiţă şi pune-i imediat capacul. Lasă oul la foc mic pentru 1-2 minute, sau până ce apa se evaporă, apoi scoate-l direct pe farfurie, folosind o spatulă cât mai lată şi cu margine ascuţită, să poţi sălta uşor oul cu ea.
Vezi și: Clătite rusești pufoase, desertul căruia nu-i poți rezista. Le vei mânca pe nerăsuflate!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile