Cum poți să refolosești pliculețele de ceai. Un real ajutor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Dacă bei frecvent ceai, trebuie să știi că pliculețele pot fi refolosite. Iată cum te pot ajuta.

Tot ce trebuie să faci este desfaci plicul, care în prelabil s-a uscat, şi să amesteci plantele din interior cu o mână de bicarbonat de sodiu. Amestecul acesta se aruncă pe covor, se lasă aproximativ 20 de minute, apoi se aspiră, potrivit cumsa.ro. Covorul va părea mai curat, iar culorile lui uşor împrospătate.

Hidratarea pielii uscate se poate obţine prin refierberea plicului de ceai, răcirea lichidului obţinut şi pulverizarea acestuia pe faţă. Reducerea cearcănelor se obţine uşor după ce, în prealabil, ai pus plicurile de ceai în frigider pentru a se răci. Ele trebuie aplicate pe ochi şi ţinute câteva minute.

Data viitoare când te bagi în cadă, pune măcar două plicuri de ceai în apă. Antioxidanţii din ceai îţi vor lăsa pielea curată, moale şi hidratată. Apoi, dacă foloseşti iasomie sau muşeţel, aroma acestor ceaiuri te va ajuta să te relaxezi.

Este indicat să pui un plic de ceai uscat, după folosire, în frigider sau în dulapuri, sertare sau chiar în pantofi pentru eliminarea mirosurilor neplăcute.

Vezi și: Cum plantezi avocado folosind sâmburele. Metoda simplă explicată pas cu pas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel