Cum obții prosperitate și protecție cu ajutorul cristalelor. Irinel Galasiu, la Pastila de Frumusețe / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată sâmbătă, ora 15:00, pe Spectacola, DC News și DC Medical.     

Jurnalistă la bază, Irinel Galasiu a fost atrasă dintotdeauna de cristale și de energiile pe care acestea le pot oferi persoanelor care le poartă sau care le amplasează în propria locuință, ori în alte puncte strategice. Astfel, ea a început să facă diferite cursuri de cristaloterapie, pentru a înțelege mai bine cum funcționează această lume și cu ce beneficii vine în ajutorul nostru, în viața de zi cu zi.

Astfel, în cadrul emisiunii, pentru început, specialista ne va explica concret ce sunt cristalele și care este rolul lor în viața noastră. Totodată, nu este important doar să achiziționezi un astfel de obiect, ci e esențial să-l purifici, pentru a funcționa 100%, iar Irinel Galasiu ne va explica cum putem face acest lucru. 

În funcție de energiile pe care vrem să le obținem și să le atragem constant în viața noastră, este important să optăm pentru diferite tipuri de cristale, dar, uneori, la fel de esențial mai este și locul în care le amplasăm pe acestea. Așadar, dacă ești în căutarea iubirii, protecției, sănătății sau îți dorești o viață prosperă și plină de succes, în cadrul emisiunii vei afla care sunt tipurile de cristale ce te pot ajuta. 

Cu toate aceste subiecte, dar și cu multe altele, precum ar fi modul în care încărcăm cristalele, dar și consecințele pe care le putem suporta, în cazul în care acestea nu sunt purificate corect, vă așteptăm sâmbătă, 27 ianuarie 2024, la Pastila de Frumusețe. 

Temele abordate în această ediție:

Ce sunt cristalele și care e rolul lor în viața noastră

Unde amplasăm cristalele, pentru a avea parte de beneficiile lor

Cum curățăm cristalele, după ce le cumpărăm

Cristalele care aduc iubire și pace

Cristalele care aduc bani și succes

Cristalele ideale pentru protecție

Cristalele care aduc sănătate

Putem combina cristalele între ele?

Cristalele anului 2024

Cum încărcăm cristalele la soare

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel