Cum o să-l bage Mircea Badea la apă pe Dan Voiculescu, marţi noapte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea badea
mircea badea

Proaspăt revenit din vacanţă, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea „În gura presei“: o să arate pe post, dacă va mai lucra la Antena 3, o casetă care o să-l arate pe Dan Voiculescu cum intră la apă.

UPDATE: Mircea Badea a arătat imaginile cu Dan Voiculescu intrând la apă

„Am ceva foarte important să vă spun. Şi ceva foarte serios. Domnul Dan voiculescu a intrat la apă. Eu am nişte imagini, absolut reale, pe care o să le difuzez mâine în emisiune, dacă voi mai avea emisiune. Domnul Traian Băsescu poate să fie foarte fericit în acest moment, pentru că indubitabil, şi eu pot să demonstrez asta oricând, domnul Dan Voiculescu a intrat la apă. Dacă mâine voi mai avea emisiune, voi prezenta acele imagini, pentru că nu am absolut nicun motiv să le ascund, sau să mă ascund, sau să fiu altfel decât făţiş, frontal, cu subiectul şi cu telespectatorii“, îşi încheia Mircea Badea emisiunea de luni noaptea.

Ipoteza unei casete compromiţătoare despre Dan Voiculescu este exclusă din start. Dacă ar fi existat această casetă, ea ar fi fost de mult aruncată pe piaţă de către inamicii politici şi, nicidecum, de unul dintre angajaţii trustului. O  renegociere de salariu prin aruncarea unei ameninţări voalate pe post este, iarăşi, exclusă, deoarece veniturile din publicitate atrase de emisiunea lui Mircea Badea îi conferă altfel de argumente în cazul unei discuţii despre bani.

Aşa că rămâne ultima şi cea mai plauzibilă dintre variante. Mircea Badea face teasing pentru noul sezon al emisiunii „În gura presei“ lansând o ipoteză suculentă nu numai pentru publicul său, ci şi pentru cei din tabăra opusă din punct de vedere al afinităţilor politice: Dan Vociulescu are probleme şi există o casetă video care să demonstreze acest lucru. Cel mai probabil, telespectatorii lui Mircea Badea chiar îl vor vedea pe Dan Voiculescu intrând la apă, dar la propriu, în vreo piscină sau în mare. „Voi prezenta acele imagini, pentru că nu am absolut nicun motiv să le ascund, sau să mă ascund, sau să fiu altfel decât făţiş“, spunea Mircea Badea luni noaptea. Ceea ce poate însemna că în piscina sau pe plaja respectivă Dan Voiculescu nu era singur, ci îl avea alături chiar pe Mircea Badea.

(sari la minutul 29.14 pentru a-l asculta pe Mircea Badea vorbind despre cum o să-l bage la apă pe Dan Voiculescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel