Cum îți dai seama dacă friptura de pe grătar este gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea!
Cum îți dai seama că friptura de pe grătar e gata. La ce să fii atent. Așa nu vei mai arde carnea! Friptura la grătar poate fi o adevărată provocare. Dacă vrei ca la final prietenii să te laude pentru o carne gustoasă, fără să se ardă vreun pic, fii atent la acest lucru!
Îţi dai seama că friptura e gata pe o parte când se dezlipeşte uşor de pe grătar.
Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.
Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.
Vezi și: De ce să nu sărezi carnea înainte de-a o prăji. Sfatul primit de la mama
Cum faci pizza cu blat crocant. Secretul folosit de bucătari în Italia
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
cand e gata friptura
carne facuta
carne la gratar
cum faci gratarul
cum iti dai seama
secret
truc
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva