Cum încearcă turcul care a ucis-o pe Mirela să scape de închisoare
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Cetățeanul turc care a ucis o femeie și i-a abandonat trupul pe marginea autostrăzii A1 încearcă să scape de răspundere. 

Avocații turcului care a ucis-o pe Mirela fac tot posibilul pentru a demonstra că al lor client nu avea discernământ în momentul comiterii faptei. Astfel, cetățeanul turc ar putea scăpa de închisoare.

Printre motivele enumerate se numără faptul că acesta ar fi suferit de mai multe probleme psihice, iar acesta nu-și mai luase tratamentul de multă vreme, mai exact din momentul morții soției sale. Acesta a avut o soție româncă și a locuit o perioadă îndelungată în Germania. 

Cum a avut loc crima și cum a fost descoperit presupusul criminal? 

La o lună de la crima care a cutremurat România, individul turc a prezentat ieri procurorilor detalii despre modul în care a comis teribila faptă și cum a tranșat trupul femeii în vârstă de 38 de ani în locuința sa din Sectorul 5 al Capitalei. Inițial, acesta a negat orice implicare, însă dovezi găsite în afara locuinței sale, dincolo de zidurile înalte de beton, l-au incriminat. Probe au fost ridicate din baie, care era cea mai curată încăpere din casă, într-un mod care ridica foarte multe semne de întrebare. 

Individul a solicitat procurorilor să revizuiască încadrarea juridică, trecând de la omor la loviri cauzatoare de moarte. El a recunoscut că a invitat-o pe Mirela la el acasă pentru a lua masa. În timpul acesteia, a izbucnit o ceartă legată de o datorie de 10.000 de lei, iar individul a lovit-o cu un scaun. Ca garanție pentru restituirea banilor, el a reținut actele ei cu ceva timp în urmă. Femeia avea nevoie de buletin, dar nu dispunea de suma pe care o împrumutase, astfel că a încercat totuși să obțină actul de identitate. A fot momentul declanșator. 

Persoane apropiate femeii susțin că aceasta juca la păcănele și că aceasta s-ar fi ocupat cu prostituția. Cei doi se cunoșteau și nu erau la prima întâlnire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel