Cum își menține Alex Velea abdomenul de invidiat?
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Alex Velea este apreciat nu doar pentru muzica sa, dar și pentru modul în care arată. De-a lungul timpului toată lumea a fost curioasă cum reușește artistul să se mențină în formă având un program extrem de încărcat.

Alex a făcut o adevărată pasiune pentru sala de forță, fapt care s-a văzut prin dezvoltarea musculaturii într-un mod armonios. Pentru el nu doar sportul, ci și dieta este extrem de importantă și, odată cu schimbarea anotimpurilor, intervin și modificările în alimentație.

„Vara nu-i ca iarna, de aceea și “obiceiurile culinare” se schimbă odată cu creșterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident...nu mai mănânc aceeași cantitate de carbohidrați (orez sau ovăz). Ovăzul de dimineață l-am înlocuit cu omleta. În rest...muzică, dans, tatuaje și înghețată:). Încerc să ajung măcar de 3 ori pe săptămână la antrenament (în sală), iar când nu am timp sau sunt plecat în țară pentru a concerta fac clasicele flotări, abdomene și genoflexiuni care sunt. Motto: Nu postăm până nu ne pompăm!!!”, a declarat Alex despre dieta sa de vară.

(oar_w460)

În prezent artistul pregătește noi piese, la sfârșit de săptămână se află în deplasări pentru concerte, iar în timpul liber reușește să îmbine armonios activitățile sportive cu cele petrecute alături de Antonia și cei doi copii pe care îi au împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel