Cum îți dai seama dacă ai daruri spirituale
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Unii oameni explorează darurile spirituale, pe care le dezvoltă în timpul vieții.

Cum îți dai seama dacă ai daruri spirituale 

Probleme cu somnul când e lună plină sau lună nouă

În mod normal, oamenii nu ar trebui să fie afectați de ciclul lunii. Cu toate acestea, oamenii cu adevărat înzestrați par să aibă probleme când activitatea lunii este la cea mai mare intensitate.  

Te trezești între orele 03:00 și 04:00

Această perioadă se numește ora vrăjitoarelor. Și este vorba despre o altă problemă cu somnul despre care se crede că ar fi semnul unui dar spiritual. Ora vrăjitoarelor este cea mai interesantă oră, deoarece toată activitatea magică este amplificată și au loc lucruri ciudate. O persoană talentată în mod natural simte această putere și se trezește instinctiv.

Animalele sunt atrase de tine

Conform vechilor tradiții, vizitele regulate ale animalelor, păsărilor și fluturilor sunt considerate vizite spirituale. În plus, vederea animalelor este complet diferită de a noastră. Animalele și păsările văd matricea energetică. Oamenii cu adevărat înzestrați au o matrice energetică distinctă, care poate fi urmărită de animale. Animalele sunt atrase de energia ta și se simt protejate.

[citeste si]

Se întâmplă lucruri ciudate când ești tensionat 

Ai observat că se întâmplă lucruri ciudate atunci când te afli sub presiune emoțională? Lucrurile din jurul tău se sparg sau iau foc atunci când ești nervos? Se schimbă vremea când ai multe emoții? S-ar putea să ai un dar spiritual care așteaptă să fie dezvoltat, notează eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel