Cum i-a păcălit Traian Băsescu pe SPP-iști. Sociolog: Găsise o spărtură în gard și fugea pe acolo. Ăștia intrau în panică / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre primul mandat de președinte al lui Traian Băsescu.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au rememorat mai multe amintiri haioase din perioada primului mandat de președinte al lui Traian Băsescu, atunci când acesta era extrem de popular:

„În general, politicienii ies în evidență cu lucruri pe care le fac alături de oamenii obișnuiți. Dacă mergi cu metroul și vezi ministrul de mai multe ori acolo, sau cum era cu Băsescu pe vremuri, când îl vedeai lângă tine la cârciumă, personajul îți pare simpatic“, a spus Alfred Bulai.

„Eu am mâncat la Golden Blitz, că era în drum spre casă, și cel puțin de vreo trei ori m-am întâlnit cu Băsescu. Pe acolo mai erau plantați niște securiști, îți dai seama“, a continuat Alfred Bulai.

„Dar nu venea nimeni să-i toarne frapiera în cap?“, a adăugat Val Vâlcu.

„Era supravegheat! Oamenii nu reacționau, nu era chiar așa, dar vorbesc de primul mandat, că după nu avea curajul. În primul mandat era aproape de popor, însă era la fel de păzit. Atunci era popular, mergea în weekend la supermarket“, a spus Alfred Bulai.

„Și avea grijă să ia numai lucruri neutre, smântână, apă plată, portocale, nu cumpăra chestii mai intime, de exemplu perechi de șosete, ca să vadă oamenii ce marcă, ce mărime poartă“, a completat Val Vâlcu.

„Eu am vorbit cu un SPP-ist de acolo și mi-a zis că, inițial, când a stat la una din fetele lui, până a primit casă de la stat, el voia să plece singur. Ăștia trebuiau să fie atenți, că sarcina lor era să-l apere, nu să se ia după el. La un moment dat i-a păcălit de vreo două ori, pentru că a găsit o spărtură în gard și fugea pe acolo. Ăștia intrau în panică“, a spus, amuzat, la emisiunea „Nod în Papură“, sociologul Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel