Cum faci PIURE delicios și PUFOS care NU ÎNGRAȘĂ. Rețeta specială
Dacă vrei să te bucuri de gustul delicios al piureului, fără să-ți afecteze silueta, iată cum trebuie să procedezi. Este o rețetă minunată, mai ales în post.
Ingrediente
- 1 bucată de conopidă
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă pudră curry
- 1 praf sare
- 1 praf piper negru
Cum se prepară
Încălziţi cuptorul la 220 grade, treapta patru sau cinci. Rupeți conopida în bucăţi, amestecaț-le cu uleiul, condimente şi puneți-l la copt timp de 30 minute. Pasați conopida în blender, potrivit retete.unica.ro. Puteţi adăuga și unt dacă vreți un gust mai elaborat. Dacă nu țineți post, îl puteți servi cu carne de pui, curcan sau porc.
Cum bați RAPID albușurile spumă. Ai nevoie de un ingredient banal. Gata într-un minut!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați