Cum faci mămăliga fără cocoloașe. Cele mai bune trucuri ca să iasă perfect
Mămăligă
Mămăliga este, de departe, nelipsită de pe mesele noastre. Cu ciorbă, friptură sau lapte, acest aliment este extrem de delicios și gustos, dacă știi câteva trucuri.
1. Înlocuiește apa cu lapte.
2. Adaugă un cub de unt proaspăt în mămăliga din apă, sare și făină.
3. Mămăliga trebuie fiartă minimum 45 de minute și se amestecă mereu. Își dai seama că e gata când se desprinde de pe vas.
4. Pe lângă unt, poți adăuga usturoi pisat. Se potrivește de minune la fripturi, tocănițe sau ciulama.
5. După ce ai răsturnat-o pe o farfurie sau fund, ia o ață groasă și taie-o în patru, în semnul Sfintei Cruci. Astfel, vei avea un preparat binecuvântat de Dumnezeu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Liliecii, mamiferele care ajută agricultura din România. În SUA, au eradicat malaria
- Loto 6/49 de Florii. Rezultatele tragerilor de duminică, 28 aprilie, 2024
- BANCUL ZILEI: Tratament împotriva reumatismului
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!
- Politico: Polonia, în campanie de lobby, înainte de alegerile din SUA. Poate schimba perspectiva lui Trump