Cum faci mămăliga fără cocoloașe. Cele mai bune trucuri ca să iasă perfect
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mămăligă
Mămăligă
Mămăliga este, de departe, nelipsită de pe mesele noastre. Cu ciorbă, friptură sau lapte, acest aliment este extrem de delicios și gustos, dacă știi câteva trucuri.

1. Înlocuiește apa cu lapte.

2. Adaugă un cub de unt proaspăt în mămăliga din apă, sare și făină.

3. Mămăliga trebuie fiartă minimum 45 de minute și se amestecă mereu. Își dai seama că e gata când se desprinde de pe vas.

4. Pe lângă unt, poți adăuga usturoi pisat. Se potrivește de minune la fripturi, tocănițe sau ciulama.

5. După ce ai răsturnat-o pe o farfurie sau fund, ia o ață groasă și taie-o în patru, în semnul Sfintei Cruci. Astfel, vei avea un preparat binecuvântat de Dumnezeu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel