Cum e viaţa de cuplu pentru Tudor de la Fly Project: Eu sunt mai orgolios...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Tudor Ionescu
Facebook Tudor Ionescu
Tudor de la Fly Project a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre relația pe care o are cu soția sa, dar și despre alte aspecte din viața personală.

Tudor de la Fly Project a trecut printr-o transformare destul de mare, în ultima vreme, când a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme. Despre cum a reușit să atingă acest succes, dar și despre alte aspecte din viața personală, ne-a vorbit chiar el, în exclusivitate pentru Spectacola.

"Nu am ținut o dietă, mindset. În momentul acesta, am eliminat aproape 90% dintre obiceiurile pe care le aveam acum 4 ani, când aveam 104 kg, încercând să mănânc sănătos, cât mai natural posibil.", a spus Tudor, pentru Spectacola.

Ce spune artistul despre relația pe care o are cu soția sa

Tudor este într-o relație cu Anamaria Ionescu de aproximativ 17 ani, timp în care au trecut prin foarte multe încercări. Cea mai mare cumpănă însă a fost atunci când artistul și-a înșelat partenera, și, chiar dacă s-au despărțit pentru aproape jumătate de an, aceasta s-a decis să îi acorde a doua șansă. Acum, secretul în relația lor, crede Tudor, este înțelegerea.

"După 17 ani de relație, mă suportă și înțelege ca nimeni altcineva. Și eu încerc să fac la fel pentru ea.

Amândoi suntem la fel de orgolioși, mai mult eu și mi-am dat seama de lucrul ăsta, pentru că Ana face primul pas spre împăcare.", a spus amuzat artistul.

Cât despre lucrurile pe care nu i le-ar putea ierta partenerei sale, chiar dacă nu s-a gândit până acum la această situație, artistul este sigur însă de un lucru.

"Nu m-am gândit la asta, cel puțin de când sunt cu Ana nu m-am gândit niciodată la asta, până când nu mi-ai pus tu întrebarea, dar detest minciuna.", a mai dezvăluit el.

Au existat momente în care artistul și-a pus familia pe locul doi

Tudor se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical, lucru care îl solicită destul de des. În acest sens, cântărețul recunoaște faptul că au mai existat momente în care a trebuit să își pună cariera pe primul loc, iar familia pe cel de-al doilea.

"Da, am făcut asta, dar nu dintr-un gest egoist, deoarece cariera e parte din viața mea și a familiei mele.", ne-a mărturisit el.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel