Data actualizării:
Data publicării:

"Cum e Florin Piersic? Nu mă crede lumea când le zic că e bine" Dan Negru l-a sunat pe marele actor pentru a le dovedi românilor că maestrul face progrese cu recuperarea / VIDEO

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video Dan Negru, Facebook
captură video Dan Negru, Facebook
Dan Negru a vorbit cu Florin Piersic la telefon.

"Toată lumea mă întreabă cum e Florin Piersic? Degeaba le spun că e bine că nu ma crede nimeni așa că azi l-am sunat ca să vă convingeți singuri. Vara asta n-am mai înotat împreună, îi place înotul și m-a bătut de multe la concursurile pe care le făceam. Acu’ l-a provocat pe David Popovici. Eu am scăpat. David, ai legătura" a scris Dan Negru pe contul personal de Facebook.

Apelul telefonic, aici:

Florin Piersic a postat pe Facebook cu puțin timp în urmă, după clipul publicat de Dan Negru: "Astăzi este despre viață, despre bune și rele, despre bucurii și necazuri, despre prieteni și mai puțîn prieteni. Citind presă, am uneori impresia că unii dintrei cei care aruncă informații în "aer" fără a le verifică măcar, așteaptă cu nerăbdare să mai dispară câte unii dintre noi, nu de altă, dar fără senzații țări nu pot există. Aflu astfel că pregătesc un "turneu de adio" și că am decis să trag cortina. Sigur că în viață fiecărui artist vine și un asemenea moment, dar deocamdată mă străduiesc doar să revin in formă, cu speranța că după o vreme, ne vom putea reîntâlni, pentru că mi-e dor de voi, spectatorii și prietenii mei. Știu cât mi-ați purtat de grijă! Va iubesc!"

Florin Piersic face recuperare medicală la un centru din Ilfov

Recent, marele actor a postat nu clip în online, din centrul medical unde se recuperează, pentru a-și asigura publicul că e bine și că în ciuda aspectului fizic fragil (ce-i drept, în clip apare vizibil slăbit) luptă pentru sănătatea lui și face tot ce i se spune pentru a putea reveni pe scenă, în turneul de spectacole de rămas bun și retragere din activitate programat pentru luna ianuarie 2025, în preajma zilei sale de naștere.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta, dar numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat, eu nu v-aș vorbi în clipa asta. Sunt la o clinică specială, extraordinară, care se numește OHT Medical Center. Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim și o să ne iubim”, a spus Florin în clipul postat pe rețelele de socializare.

Complicații după o infecție la genunchi

Reamintim că Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost supus unei operații la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după care a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a beneficia de supravegherea medicală necesară, având un stimulator cardiac implantat. Intervenția a avut loc după ce actorul a resimțit probleme de sănătate la finalul unui spectacol, iar medicii au descoperit o infecție la genunchi care s-a extins și la inimă. Ulterior, Florin Piersic a fost mutat la București, unde a fost internat inițial la Institutul „Matei Balș” și apoi la Spitalul Foișor.

La Spitalul Foișor, actorul a petrecut mai multe săptămâni și a fost operat de urgență pentru a-i fi îndepărtată proteza de genunchi, care era și sursa infecției generalizate. Operația a fost un succes, iar Florin Piersic a fost externat pe 3 iunie, după ce a fost internat la Spitalul Foișor începând cu 9 mai.

Florin Piersic își pregătește oficial ieșirea din scenă printr-un turneu de adio

Marele actor Florin Piersic își pregătește turneul de rămas-bun care va începe pe 27 ianuarie 2025, ziua în care va împlini 89 de ani. Conform informațiilor disponibile, Florin Piersic va participa și la interviuri speciale în cadrul cărora vor fi invitați și alți actori renumiți.

Primul spectacol din acest turneu de retragere va avea loc la București, urmat de spectacole în Iași, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca. De asemenea, sunt luate în considerare și alte orașe din țară, în funcție de starea de sănătate a marelui actor.

„Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe strada, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț”, a transmis Florin Piersic publicului său într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel