Cum au ajuns Oana Moșneagu și Vlad Gherman să formeze un cuplu
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Vlad Gherman și Oana Moșneagu / Foto: Instagram
Vlad Gherman și Oana Moșneagu / Foto: Instagram
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit cum au ajuns să formeze un cuplu. 

Nu în urmă cu mult timp, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au confirmat, printr-o fotografie postată pe Instagram, că formează un cuplu. Invitați la emisiunea "Super Neatza cu Răzvan și Dani" de la Antena1, în ediția din 3 februarie a.c., cei doi actori din serialul "Adela" au răspuns la câteva curiozități ale fanilor. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au mărturisit că nu s-au mutat încă împreună, dar petrec timp unul la celălalt. Cel mai mult, în casa lui. S-au apropiat inițial ca prieteni, iar apoi și-au dat seama că se potrivesc. 

Totul s-a întâmplat după ce amândoi au trecut printr-o despărțire. Primul pas ar fi fost făcut de Vlad Gherman, când Oana Moșneagu era răcită. Actorul a fost atent și i-a cumpărat ceaiuri și o pătură. 

"Am început să ne apropiem din martie, după ce am trecut amândoi printr-o despărțire.... Și așa am început să petrecem foarte mult timp împreună... Nu ne-am mutat, încă, împreună.", au povestit cei doi actori din "Adela", potrivit tvhappy.ro.

Oana Moșneagu povestea, la emisiunea "Xtra Night Show" de la Antena Stars, că "noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, și cu Mara și cu Dunaev, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Dar eram pe prietenie. Ne-am legat așa după ziua ei."

Vlad Gherman a format un cuplu cu Cristina Ciobănașu

Anterior, Vlad Gherman a format un cuplu timp de nouă ani cu Cristina Ciobănașu, care joacă, de asemenea, în "Adela". 

"Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni.", spunea Cristina Ciobănașu. 

Vlad Gherman preciza atunci că "se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și, mai mult decât atât, o să ne avem spatele unul celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel