Cum arăta Nicoleta Luciu în trecut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Nicoleta Luciu este una dintre puținele vedete de la noi care s-a lăudat mult timp cu sâni superbi, naturali. În cele din urmă vedeta și-a pus silicoane, după ce a adus pe lume patru copii.

După ce a câştigat titlul de "Miss România" în 1999, Nicoleta Luciu a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Mai mult, diva a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia "Alizee", apoi din "Laguna", dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Ulterior, a devenit mai cunoscută când a fost asistenta lui Teo Trandafir, în emisiunea"Ceaiul de la ora 5", scrie libertatea.ro.

La un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, dar acum vedeta şi-a pus silicoane, deoarece, după ce a adus pe lume patru copii, sânii ei imenşi s-au lăsat.

În fotografiile de mai jos, o puteţi admira pe Nicoleta Luciu cu sâni naturali şi câteva kilograme în plus, chiar dacă nu putem spune că vedeta a fost vreodată grasă (exceptând perioada când a fost însărcinată).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel