Data publicării:

Cum arăta Mioara Roman în adolescență. Imagini virale cu fosta soție a lui Petre Roman, dar și cu părinții ei / foto în articol

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mioara Roman și-a păstrat frumusețea până în ultima zi a vieții, în ciuda problemelor de sănătate destul de grave pe care le avea. Vă prezentăm  imagini de arhivă cu părinții Mioarei Roman și cu aceasta de când era adolescentă.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani într-un azil de vârstnici din Snagov, a anunțat Oana Roman în această dimineață pe o rețea de socializare.

Postul de televiziune Kanal D a publicat acum mai mulți ani imagini inedite cu fosta soție a lui Petre Roman. Mioara Roman a povestit că avea părul extrem de lung, iar la vârsta de 16 ani s-a tuns.

„Avea mai mult de jumătate de metru. La 16 ani m-am tuns. M-am ras şi la ceafă, a fost o mare schimbare, într-adevăr“, mărturisea, la Kanal D, Mioara Roman.

Foto: Captură Kanal D

Foto: Captură Kanal D

De asemenea, anul trecut, Oana Roman a postat pe Facebook imagini și cu bunicii din partea mamei. Aceștia se remarcă prin eleganță și rafinament, tatăl Mioarei Roman fiind ambasador mai bine de 3 decenii.

„Azi m-am trezit cu gândul la bunicii mei. La poveștile despre viata lor grea din timpul războiului și apoi frumoasa și plina de călătorii căci bunicul a fost ambasador în peste 10 țări timp de peste 30 de ani. Bunica era frumoasă, elegantă și foarte riguroasă în tot ce făcea. Tataie era blând și bun iar momentele când stăteam, foarte mică fiind, cu capul la pieptul sau, sunt cele mai tandre momente pe care mi le aduc aminte din viața mea.

Am reușit sa păstrez multe poze cu ei și multe amintiri de neprețuit. Gândindu-mă azi la ei am avut o stare de bine, de tihnă și mângâiere și mi-am propus să trec mai târziu să le aprind o lumânare la locul lor de veci! Duminica binecuvântată tuturor!“, scria Oana Roman în 2022, când a postat mai multe fotografii cu bunicii ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel