Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir. Are 21 de ani și este incredibil de frumoasă: Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Actrița Adriana Trandafir a publicat o fotografie cu fiica ei, Maria Speranță. Cum arată tânăra și cu ce se ocupă la 21 de ani.

Adriana Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și de ceva timp, de când participă la emisiunea "Te cunosc de undeva", a devenit și mai populară și îndrăgită de publicul larg.

Adriana Trandafir este mamă a doi copii și are o relație foarte specială cu ei. Ștefan și Maria Speranța îi seamănă mult, dar niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme mamei. 

Actrița a publicat de curând o fotografie cu fiica ei, de care este tare mândră. Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, iar Ștefan este avocat.

Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir

Pe data de 27 februarie, Maria Speranța a împlinit 21 de ani, motiv pentru care actrița i-a făcut o urare specială pe rețelele sociale.

"Dintre toate mamele Pamântului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu... pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai facut să trăiesc alături de tine! Mama", a scris Adriana Trandafir pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel