Data actualizării:
Data publicării:

Cum arată magazinele fără vânzător din Germania. O româncă a intrat în ele / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
O româncă a postat pe TikTok mai multe videoclipuri cu magazinele fără vânzător din Germania. 

În Germania și în alte părți ale lumii, magazinele fără vânzători, cunoscute și sub numele de "magazine automate" sau "magazine self-service", au devenit tot mai populare în ultimii ani. Acestea sunt magazine în care clienții își pot achiziționa produsele fără intervenția unui casier sau a unui vânzător.

Ele au avantajul de a fi deschise non-stop, fără a fi nevoie de personal prezent în mod constant și pot fi convenabile pentru clienții care doresc să facă cumpărături rapid și eficient.

O româncă aflată în Germania a filmat două astfel de magazine și a făcut videoclipurile publice pe TikTok. Românii, uimiți de faptul că astfel de magazine pot funcționa fără ca cineva să fure, nu au întârziat să comenteze. 

„Păi și dacă cineva fură, ce se întâmplă? E prima dată când văd un magazin fără vânzător.", a comentat un internaut. 

„Magazinul este în Germania (granița Elveției). Nu cred că e cazul aici - în 10 ani în zona noastră nu am auzit pe nimeni să fie furat și lăsăm absolut totul afară.", a răspuns creatoarea videoclipului. 

 

Video: 

 

@diana.secker Pasiunea mea ???? aceste magazine fara vanzator si mai ales cele cu atata grija la detalii ❤️ #viataingermania #germania #deutschland #germany #viatalatara #switzerland #viatainelvetia #selbstbedienung ♬ 秋的思念 - 夜色钢琴曲 - 赵海洋

@diana.secker Colectia mea de magazine fara vanzator ???? #viataingermania #germania #deutschland #germany #viatalatara #selbstbedienung ♬ original sound - Diana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel