FOTO-VIDEO Cum arată cel mai scump megayacht din lume
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Indiferent dacă este folosit pentru petreceri exclusiviste, showroom-uri sau ca vas privat, Xhibitionist (Exhibiționist) este creat special pentru "a face valuri".

Extravagantul vas, cu o lungime de 75 de metri, este un yacht care poate avea mai multe întrebuințări și deține inclusiv propria sa supermașină, notează Daily Mail.

Conceput de designerul suedez Eduard Gray, interiorul neted este îmbrăcat într-un decor Art Nouveau, cu accente clasice precum un pian Steinway, o scară dublă și un sistem de iluminat din cristale Baccarat.

Însă, pentru a-l achiziționa, ai avea nevoie de un cont bancar similar eroului din filmul "Batman", Bruce Wayne, deoarece prețul de start pornește de la 2 milioane de euro pentru un model "basic".

Pentru a ține pasul cu tema sa auto, Xhibitionist are suficient spațiu pentru o expoziție de mașini și o "cameră a motoarelor" în care, în spatele unor geamuri, sunt expuse motoare.

Citește și: Cel mai spectaculos iaht din lume. Cum arată - Galerie FOTO 

 

Pe ceea ce seamănă izbitor cu o capotă de mașină, se află panouri solare al căror scop este acela de a alimenta nava, dar au și rolul de helioport cu spațiu pentru trei elicoptere. Pe punte se mai află și un Jacuzzi, iar noaptea, yachtul strălucește datorită unui iluminat special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel