Cum arată cea mai frumoasă nuntă. A fost oficiată de preotul Milea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Doi tineri din Buzău s-au căsătorit în "Satul Dacic" de la Năeni, o așezare construită de Fundația Sfântul Sava ce reproduce condițiile de trai de acum 2000 de ani. Oamenii au fost îmbrăcați în costume populare și s-au bucurat cu bucatele de la stână.

"Ionuţ şi Nicoleta, doi tineri de prin partea locului, fără posibilităţi materiale, au fost luaţi sub aripa sa de părintele Mihail Milea, care le-a aşezat viaţa pe un făgaş de normalitate şi a făcut ca dragostea lor să se consfinţească creştineşte, în Biserică, prin TAINA CUNUNIEI. Mai mult decât atât, le-a oferit şansa de a avea o nuntă de tradiţie, atât ei cât şi nuntaşii fiind îmbrăcaţi în costume populare.

Locul ales pentru a sărbători cea mai frumoasă zi din viaţa lor a fost, bineînţeles, SATUL DACIC, căruia părintele i-a dat viaţă din dragoste pentru Dumnezeu şi pentru PATRIE, încercând să păstreze astfel vie în sufletele noastre dorinţa de a ne cunoaşte rădăcinile şi de a duce mai departe tradiţiile moştenite din moşi-strămoşi.

Nunta s-a desfăşurat în comuniune cu natura, cu sufletul la Dumnezeu, cu pace şi cu dragoste din partea tuturor participanţilor, aşa cum s-a făcut din moşi - strămoşi, pe aceste meleaguri şi reprezintă, totodată, şi naşterea primei familii din SATUL DACIC", se arată pe pagina de Facebook a Fundației Sfântul Sava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel