Cum arată câinele cu cel mai lung nas din lume. Botul lui depășește 30 cm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
@Loopsnoot / Instagram
@Loopsnoot / Instagram
Faceți cunoștință cu Lapsha, câinele cu cel mai lung nas din lume!

Lapsha este un exemplar din rasa Barzoi Canadian, o rasă de câini de origine rusă aparținând familiei ogarilor. Deși rasa este recunoscută pentru botul său lung, Lapsha a depășit cu siguranță toate standardele. Lungimea botului său depășește 30 de centimetri și, deși este adorabil, acest aspect cauzează câteva probleme, inclusiv dezordinea lăsată în urma mesei.

Exemplar unic în lume

Rasa din care face parte Lapsha are o istorie bogată și veche, fiind crescută inițial de nobilii ruși care aveau o impresionantă colecție de câini pe care-i utilizau pentru vânătoare. În prezent, câinii din această rasă păstrează abilități remarcabile de vânătoare moștenite de la strămoșii lor.

Cățelușa a reușit să adune peste 100.000 de urmăritori pe platformele de socializare după ce stăpânii săi au început să posteze fotografii și videoclipuri cu ea. Au observat că Lapsha este unică și au decis să-i ofere oportunitatea de a deveni celebră. Cu toate că nu a câștigat un premiu pentru "cel mai lung nas din lume", proprietarii săi cred cu tărie că ar putea să doboare cu ușurință recordul mondial, scrie The Sun.

Din spusele stăpânei sale, cățelușa avea un bot lung încă de când era mică. Pe măsură ce a crescut, a devenit centrul atenției pentru toți cei care o întâlneau. În afară de nasul său lung, are o lungime totală de 144 de centimetri, dar nu cântărește prea mult. Din acest motiv, stăpânii săi afirmă că este foarte liniștită și se evită interacțiunile cu ceilalți câini din jurul ei.

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel