Cum arată Bianca Drăgușanu după ultimele retușuri estetice. A vrut ochi de pisică - FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Bianca Drăgușanu
Foto: Facebook Bianca Drăgușanu
Vezi în articol cum arată Bianca Drăgușanu după ultima intervenție estetică.

Bianca Drăgușanu a făcut o nouă intervenție estetică, scrie Perfecte.ro. Vedeta și-a anunțat la începutul lunii noiembrie fanii de pe Instagram că vrea să încheie anul cu o serie de transformări la nivelul feței. Atunci, Bianca Drăgușanu a anunțat că este interesată și de Cat Eye (n. red ochi de pisică), o procedură estetică ce alungește forma ochiului și ridică sprâncenele. 

Recent, blondina și-a făcut și această intervenție, după ce cu ceva timp înainte și-a schimbat forma buzelor. Intervenția estetică ar fi durat doar câteva minute, iar Bianca Drăgușanu pare mulțumită de rezultat.

“După intervenția de “Cat Eye” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris Bianca pe contul de Instagram, acolo unde a postat și câteva imagini cu noua înfățișare.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ????????????̃???????????????????????? ???? (@biancadragusanu18)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ????????????̃???????????????????????? ???? (@biancadragusanu18)

Bianca Drăgușanu, în scandal mare cu Andreea Raicu, după ce a apărut la Măruță: E porțelan toată!

Andreea Raicu a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cartea sa, dar și despre modul în care a învățat să se accepte și să aibă încredere în ea. La un moment dat, Cătălin Măruță a menționat numele Biancăi Drăgușanu, despre care a spus că are întotdeauna fotografiile perfecte: „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu. E porțelan toată”.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc, dar îmi imaginez. Este acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală. Acolo îți dai seama când omul este conectat doar la el și când caută doar like-uri”, a spus Andreea Raicu.

În urma acestei discuții, Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură. „Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup, și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel