Dietă. Cum a slăbit Bianca Rus 65 de kilograme: "E o dietă bazată pe..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Bianca Rus a slăbit 65 de kilograme şi arată excelent. Iubește să se privească în oglindă și a adoptat un stil de viață sănătos. Dar cum a reușit?

Bianca Rus a făcut operație de micșorare a stomacului în urmă cu mai bine de un an.

"Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne", a declarat Bianca Rus pentru VIVA!.

Și se pare că s-a ținut de cuvânt. După operație, vedeta a reușit să mențină un stil de viață sănătos, incluzând și sportul.

"Am slăbit cinci kilograme. Sunt bine, sănătoasă. Încerc să mă mențin, nu mai vreau să slăbesc, că e suficient. Acum am 53 de kilograme. Mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. I-au în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio.... Nu mi-e poftă de nimic", a declarat Bianca Rus pentru  Antena Stars.

Vezi și: Mihaela Bilic, motivul pentru care ne îngrășăm: Nu mâncarea e de vină. Asta este problema!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel