Cum a slăbit Andreea Esca. Secretul vedetei: "Asta-i tot. Nu există altceva mai ușor"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Esca
Sursa foto: Facebook Andreea Esca
Andreea Esca a vorbit despre secretul care a ajutat-o să slăbească. Cum a reușit vedeta să piardă mai multe kilograme.

"Secretul este să punem lacăt pe frigider. Nu există alt secret. Că sport fac la același nivel la care făceam și înainte, doar că odată cu vârsta trebuie să mâncăm mai puțin. Asta-i tot. Nu există altceva mai ușor să vă spun… Mănânc mai puțin, tot 3 mese, dar mai mici și mai sănătoase. Suc n-am băut niciodată, beau apă, pâine mai puțină, mai fără zahăr…", a spus Andreea Esca pentru ciao.ro.

"Răbdarea e cuvântul-cheie"

Recent, nutrițonistul Cori Grămescu susținea aceeași idee pe care se bazează și Andreea Esca: mâncarea sănătoasă, nu în cantități mari, și sportul

"Un stil de viață sănătos nu este egal cu a avea o dietă de înfometare, ci înseamnă constanță în timp și mâncare în general sănătoasă cu mici ”tratații” sau pofte ocazionale mai puțin sănătoase. De asemenea, un stil de viață sănătos înseamnă mișcare. Indiferent dacă optezi pentru a merge la sală sau a urma ore de grup fitness on-line, sportul creează un deficit caloric eficient fără să ne înfometăm. Consumând calorii în activitățile fizice și cele sportive zi de zi reușim astfel să atingem ținta de deficit caloric de 500-1000 de kcal pe zi fără să reducem drastic mâncarea", a explicat Cori Grămescu pe Facebook.

"Avem nevoie de o bază de informații corecte"

"Un meniu bazat pe consumul regulat de alimente naturale, bogate în vitamine și cât mai puțin procesate sunt esențiale pentru o dietă eficientă care își menține rezultatele în timp. Și, desigur, hidratarea și mișcare nu trebuie să lipsească nici ele dintr-un stil de viață sănătos. Însă pentru a putea construi un stil de viață sănătos avem nevoie de o bază de informații corecte, științifice, fără mituri și trucuri care să ne pună sănătatea în pericol", a mai punctat nutriționistul.

"Pe lângă un aport ridicat de apă și o alimentație bazată pe multe legume este foarte important ca în această perioadă să faceţi mişcare, pe cât posibil după un program regulat şi constant, şi să încercaţi, acolo unde se poate, să petreceţi cât mai mult timp în aer liber", este sfatul dat de Cori Grămescu.

Vezi și: Dietă Sonia Argint. Cum se menține suplă prezentatoarea tv: "Îmi plac alimentele grase, slănina"

Cum scapi de celulita pufoasă. Cori Grămescu: În 2-4 luni ar trebui să vezi primele rezultate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel