Data actualizării:
Data publicării:

Cum a reușit kinetoterapia să devină o specializare foarte căutată la facultate / video

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Decanul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Dan Topor, a vorbit despre cele mai atrăgătoare programe de studii ale instituției.

„Kinetoterapia este într-adevăr o specializare foarte căutată pe care o găsim în cadrul ofertei educaționale a Facultății de Drept. Într-adevăr, este o cerere mare pe piață. Colegii care gestionează această specializare sunt foarte implicați. Bineînțeles, doresc să o dezvolte, să dezvolte și un program de masterat care să vină în sprijinul absolvenților de la licență. Cred că pe viitor numărul de studenți de la această specializare va crește”, a transmis decanul, la DC NEWS.

Prezentarea Universității din Alba Iulia

 

Youtube video image

VEZI ȘI: Compania Bosch „se bate” pe studenții unei universități de top din România.

Specializările din cadrul Facultății de Științe Economice sunt foarte atractive pentru viitorii studenți

 

„Acum, pe lângă această specializare, avem o serie de specializări în cadrul Facultății de Științe Economice care sunt foarte atractive pentru viitorii studenți. Aici mă refer la specializările în limba română de contabilitate, de finanțe, de marketing, de economia comerțului. Cel mai important la ora actuală, ceea ce încercăm noi să dezvoltăm și să ducem într-un trend ascendent este o specializare de administrare a afacerilor în limba engleză.

Vrem să facem acest lucru deoarece avem o serie de angajatori, avem foarte multe companii cu capital străin care fac investiții la ora actuală în zonă și probabil că numărul acestora o să crească. Bineînțeles, aici trebuie să menționăm că avem, de asemenea, și companii cu capital românesc care investesc și sunt aproape de universitatea și facultatea noastră. Credem că se impune să dezvoltăm această specializare”, a adăugat Dan Topor.

Și școala doctorală este la fel de importantă într-o universitate

 

„De asemenea, este important să dezvoltăm și partea de școală doctorală. La ora actuală, avem în cadrul facultății noastre o școală doctorală de contabilitate și opt conducători de doctorat, un lucru foarte important pentru o universitate ca cea din orașul nostru.

Suntem optimiști în ceea ce privește creșterea numărului de studenți, dezvoltarea facultății și, bineînțeles, să ajungem la un nivel cât mai înalt”, a conchis decanul Facultății de Științe Economice.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel