Cum a reuşit Elena Udrea să se înscrie la masteratul teologic. Detaliu incredibil
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Pentru admiterea la masterul Facultăţii de Teologie din Cluj, Elena Udrea a primit binecuvântare chiar de la Patriarhul Daniel. Conform purtătorului de cuvânt al BOR, admiterea se poate efectua numai cu o astfel de binecuvântare, care însă poate fi efectuată şi de alţi ierarhi, în baza unei cereri scrise. 

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a declarat că admiterea la masteratul Facultăţii Teologice din Cluj se poate face şi prin binecuvântarea Patriarhului Daniel, însă există mai mulţi ierarhi care pot realiza acest lucru. Conform celor declarate de Bănescu, oricine poate primi o astfel de binecuvântare, iar Elena Udrea nu ar fi putut fi refuzată pentru că legea îi permitea să urmeze astfel de cursuri.

Binecuvântarea este acordată de ierarh şi există mai mulţi astfel de ierarhi. În cazul acesta, binecuvântarea era una care nu putea fi refuzată deoarece doamna despre care vorbim are dreptul să se înscrie la un curs de masterat. Motivele pentru care o face nu ne sunt cunoscute, dar presupun că sunt unele prin excelenţă pozitive. Vrea să studieze ceva ce n-a avut ocazia să facă până acum. (...) pentru obţinerea unei astfel de binecuvântări este necesară o cerere scrisă şi nu am cunoştinţă dacă s-a consumat o întâlnire între Elena Udrea şi Patriarh, însă nu se impune o astfel de întâlnire,"  a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel