Cum a rămas fără casă Florin Constantin, actorul din grupul Divertis: "A fost un șoc foarte mare"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Florin Constantin
Sursa foto: Facebook Florin Constantin
Florin Constantin, de la Divertis, a trecut printr-un moment crunt, după ce a rămas fără casă.

În 2016, Florin Constantin a rămas fără casă, în urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze. A fost un șoc atât pentru el cât și pentru soția sa, Iuliana, care a intrat în depresie. În anul 2019, cei doi au fost despăgubiți cu 50.000 de euro, cumpărându-și o locuință cu grădină în comuna Tomești din județul Iași, în valoare de 80.000 de euro.

"Mergeam să mai caut prin moloz lucruri de ale noastre"

"Soția este și ea, acum, bine sănătoasă. Se ocupă de grădinărit, de treburile pe lângă casă. Și-a revenit acum, este mult mai bine. Atunci, când am rămas fără locuință, a fost un șoc foarte mare pentru amândoi, pe care l-am trecut cu foarte mare greutate. Țin minte că, după explozia blocului, mergeam cu doi pompieri acolo, după mine, să mai caut prin moloz lucruri de ale noastre. Unul mergea în fața mea și celălalt în spatele meu cu ceva din plumb să îmi salveze viața, adică dacă îmi cădea ceva în cap să vină unul dintre pompieri cu acea unealtă să mă salveze. Atunci, eu m-am gândit: oare lucrurile mele valorează mai mult decât viața acelor băieți, care nu aveau mai mult de 20 și un pic de ani. Mi-am dat seama atunci că ei își riscă viața pentru mine și de atunci nu m-am mai dus să îmi iau nimic”, a declarat, pentru Click!, Florin Constantin.

"În perioada următoare pregătesc câteva proiecte cu trupa “Distractis” prin țară. Venim și în București în perioada următoare plus că sperăm să avem și un proiect în TV. Știți că nu se mai numeste trupa “Divertis” ci “Distractis”, fără Toni Grecu de această dată, în această formulă. În rest totul, Slavă Domnului, acum este bine”, a mai spus actorul

Divertis a fost un grup de umor format în anul 1981 de trioul Toni Grecu, Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin. Ioan Gyuri Pascu a cochetat cu grupul din anii 1980. Au apărut împreună în vacanțele studențești de la Costinești, Slănic Moldova, Păltiniș și Izvorul Mureșului. Prima reprezentație cu "Divertis" a avut loc în februarie 1987, la stațiunea Izvoru Mureșului (jud. Harghita).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel