Cum a oprit Becali, din închisoare, transferul lui Chiricheș în Anglia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Steaua a primit o ofertă de opt milioane de euro de la Tottenham pentru fundașul Vlad Chiricheș, însă Gigi Becali a blocat transferul, de după gratii.

Impresarul Ioan Becali a anunțat că mutarea trebuie să se perfecteze azi, pentru că englezii nu pot aştepta, lucru care l-a nemulțumit pe patronul Stelei. Într-o intervenție la Digisport, managerul Stelei Mihai Stoica a reprodus ce i-a transmis Gigi Becali din închisoare:

"Există o ofertă pentru Chiricheş, de opt milioane de euro. Nu ştiu unde a văzut Gigi declaraţia, dar m-a sunat şi mi-a spus: «Nu aşteaptă Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate să aştepte o zi? Atunci nu mai este de vânzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept aşa ceva».

Cred că dacă nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai interesează Chiricheş la absolut nici o sumă.

Chiricheş datorează Stelei mai mult decât Steaua îi datorează lui. Nu mai pleacă până în iarnă. L-am anunţat şi pe Chiricheş", a declarat Mihai Stoica, citat de gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel