Cum a dispărut MISTERIOSUL monolit din Utah / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Au apărut primele imagini cu modul în care a dispărut misteriosul monolit din Utah. Acesta a dispărut încă din 27 noiembrie 2020.

În urmă cu aproximativ o săptămână, monolitul metalic descoperit în mijlocul stâncilor roșii dintr-o regiune îndepărtată din Utah, a dispărut. Anunțul a fost făcut de agenția locală pentru administrarea terenurilor (mai multe detalii AICI).

Au apărut imagini cu modul în care monolitul a dispărut

Într-o serie de imagini apărute în mediul online, se poate vedea interiorul monolitului, care pare să aibă origini umane, iar modul în care este construit ar putea fi realizat cu ușurință de oameni. Acesta a fost demontat destul de ușor, în câteva minute. Mai mult ca sigur acesta a fost creat de om și a fost plasat în zona stâncoasă din Utah în anii 2015-2016. 

În interiorul monolitului pare să nu existe nimic, nici inscripții și nici un al doilea monolit mai mic. Un ghid, Sylvan Christensen și un sportiv, Andy Lewis, au recunoscut că ei au demontat sculptura din Utah. Christensen a explicat că el, Lewis și alți doi „complici” au decis să distrugă structura pentru că regiunea izolată din deșert în care se afla era pe cale să fie devastată de turiștii care veneau cu mașini, biciclete, și „distrugeau” zona, informează iflscience.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel